04431980226

karafarini@uut.ac.ir

برگزاری کارگاه سوم راه اندازی کسب و کار اینترنتی در مرکز کارآفرینی دانشگاه

کارگاه سوم از سری کارگاه های آموزش راه اندازی کسب وکار اینترنتی در مرکز کارآفرینی دانشگاه واقع در سایت جهتلو برگزار گردید. در این کارگاه به مبحث سئو و بهینه سازی وب سایت کسب و کار پرداخته شد. سئو و بهینه سازی وب سایت به روندی گفته می شود که وب سایت برای الگوریتم های موتورهای جستجو (به خصوص گوگل) بهینه شده و ربات های گوگل وب سایت را در نتایج خوب خود قرارداده و به کاربران پیشنهاد می کنند .

سئو قلب تپنده هر کسب کاری می باشد چرا که وبسایت بدون سئو و بهینه سازی هر چند هم قوی و پرمحتوا باشد ولی از لیست نتایج گوگل محروم مانده و نمی تواند پتانسیل خود را به کاربران نمایش دهد و عملا کسی متوجه بود یا نبود چنبن وبسایت و کسب و کاری نخواهد بود. بنا براین از طریق سئو و رعایت معیارهای الگوریتم های گوگل وب سایت می تواند در نتایج صفحه اول گوگل به کاربران نمایش داده شود و سهم بازار زیادی را به خود اختصاص دهد .

در کارگاه سوم نکات مهم و کلیدی سئو و بهینه سازی وب سایت برای کسب و کارها مورد بحث و گفتگو و آموزش قرار داده شد.